Acestea sunt unele dintre cele mai exclusiviste restaurante din Londra. Clienţii plătesc şi 1.300 de dolari pentru o cină – oligarh
lun, Noi 13th, 2017

Acestea sunt unele dintre cele mai exclusiviste restaurante din Londra. Clienţii plătesc şi 1.300 de dolari pentru o cină

Unele dintre cele mai exclusiviste restaurante din Londra oferă clienţilor un mediu intim unde aceştia pot să îşi aranjeze întâlniri de afaceri, zile de naştere extravagante sau mese festive chiar în sălile private. Clienţii plătesc chiar şi 1.300 de dolari pentru o cină, potrivit Bloomberg.

Restaurantul The Frog din Covent Garden, un district din Westminster, are o sală privată de 20 de persoane cu bucătărie proprie, unde bucătarii stau tot timpul la dispoziţia clienţilor cu care pot discuta despre mâncare.

Sala privată de la Bob Bob Ricard, unul dintre cele mai apreciate restaurante din Londra, reprezintă 10% din veniturile locaţiei, a spus Leonid Shutov, proprietarul restaurantului. Cu un astfel de succes, Shutov îşi propune să aibă cel puţin trei saloane private atunci când îşi va deschide cel de-al doilea restaurant, Bob Bob Cité, în luna ianuarie.

The Crustacea Room este o încăpere în stil clasic. Printre celebrităţile care obişnuiesc să ia cina într-un astfel de loc se numără Rihanna, Gary Barlow şi Van Morrisson. Costul unui prânz începe de la 55 de lire (73 dolari), iar pentru o cină de la 72 de lire (95 dolari).

Sală privată din restaurantul Bob Bob Ricard Sala privată a restaurantului Bob Bob Ricard atrage o atenţie deosebită prin designul său. Printre celebrităţile care trec pragul acestui restaurant se numără Pharrell Williams, Janet Jackson şi Kylie Minogue. Meniul acestei locaţii constă într-un mixt de specialităţi ruseşti, cum ar fi sturionul şi stridiile coapte cu trufe negre. Salonul are o masă de până la 16 locuri. Cheltuielile minime pentru un prânz sunt de 750 de lire (997 dolari), iar cele pentru o cină nu coboară mai jos de 1.000 de lire (1.330 dolari).

The Delaunay este un restaurant plin de farmec, ceea ce face din acest loc să semene foarte bine cu o cafenea europeană din periaoda antebelică, cu gresie şi pereţi cu lămpi. Suma minimă cheltuită pentru un mic dejun este de 200 de lire (265 dolari), iar costul unei cine este de peste 800 de lire (1.060 dolari).

Gymkhana, un restaurant în care se servesc unele dintre cele mai bune mâncăruri din Londra, a câştigat titlul de cel mai bun restaurant din Regatul Unit al Marii Britanii. Locaţia are două saloane private ascunse la parterul clădirii. Cheltuielile minime sunt, de obicei, de 55 de lire (73 dolari) pe persoană pentru un prânz, iar preţul unei cine este între 800 de lire şi 1.000 de lire pentru întreaga cameră.

The Graham Greene Room din restaurantul Rules Rules este un restaurant deschis acum mai bine de 200 de ani. Clienţii trebuie să plătească taxă pentru o cameră, care este între 200 de lire (265 dolari) şi 350 de lire (465 dolari). Un meniu costă între 62 de lire (83 de dolari) şi 80 de lire (106 dolari).

Cramele Stafford pot fi cele mai mari săli private din Londra. Pivniţele de la Stafford au o vechime de aproximativ 380 de ani, iar un mediu costă între 65 de lire (86 dolari) şi 98 de lire (130 dolari).

sursa: www.zf.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

All Rights Reserved