Adrenalina de pe piaţa criptomonedelor continuă: Preţul Bitcoin a ajuns la 13.700 de dolari şi scade în continuare – oligarh
vin, Ian 12th, 2018

Adrenalina de pe piaţa criptomonedelor continuă: Preţul Bitcoin a ajuns la 13.700 de dolari şi scade în continuare

Preţul Bitcoin, cea mai populară criptomonedă, a ajuns la 13.723 de dolari pe site-ul coinmarketcap, şi scade în continuare. Ieri aproape 100 de miliarde de dolari au fost şterşi din capitalizarea de piaţă a criptomonedelor. 

Scăderile record vin la o săptămână după ce Ripple a furat lumina reflectoarelor, în contextul în care a ajuns la o valoare record de 3,84 dolari pe unitate în data de 4 ianuarie 2018.
 
Moneda virtuală a scăzut cu peste 50% de la nivelul de atunci.
 
Piaţa din Coreea de Sud este responsabilă pentru aproape 12% din comerţul cu Bitcoin şi aproximativ 14% din comerţul cu Ethereum.
 
„Sunt îngrijorări reale legate de monedele virtuale, iar ministerul justiţiei se pregăteşte să interzică tranzacţionarea criptomonedelor prin platformele de trading“, spune Park Sang-ki, ministrul justiţiei din Coreea de Sud.
 
sursa www.zf.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

All Rights Reserved