Patronul Formulei 1, furios ca fiicele sale risipesc banii pentru investitii imobiliare

Miliardarul Bernie Ecclestone isi acuza fiicele ca risipesc banii. Patronul Formulei 1 spune ca a rezervat 3,5 miliarde de euro pentru fetele lui, Tamara, 27 de ani, si Petra, 22 de ani, pentru ca acestea sa-i investeasca in imobiliare.

Insa acum este furios pentru ca fetelor sale le place sa cheltuiasca si banii zboara vazand cu ochii: fie pentru nunta extravaganta a Petrei (14 milioane de euro) de la inceputul anului, fie pentru renovarea caselor de lux ale celor doua fiice.




Noua locuinta de la Londra a Tamarei, care valoreaza 53 de milioane de euro, are o camera amenajata special pentru incaltamintea ei, care a costat 820.000 de euro! Mai exista si un salon de toaletare pentru catei si o piscina.

In casa Petrei de la Los Angeles, evaluata la 58 de milioane de euro, se afla o incapere anti-tero, un bowling si o parcare pentru 100 de masini, iar un etaj este in intregime rezervat garderobei sale.

Bernie Ecclestone, in varsta de 81 de ani, crede ca totul este grotesc. „I-am dat bani sotiei ca sa administreze mostenirea copiilor, dar fetele noastre au avut acces la aceste sume. Ideea era ca ele sa-si cumpere bunuri de calitate pe care sa le aiba multa vreme, pentru copii si celelalte. Dar n-au facut asta. Au cheltuit tot”, se destanuie publicatiei 7sur7.be patronul Formulei 1.

El le-a luat totusi apararea fetelor cand s-a vorbit despre modul lor de viata plin de excese: „Cate fete de varsta lor n-ar face acelasi lucru daca ar putea?”.




sursa: www.fin.ro



Etichete:

Leave a Reply