Care a fost ultima dorinta a lui Steve Jobs?




Una din ultimele initiative ale lui Steve Jobs a fost de a integra in produsele Apple o tehnologie revolutionara de a face fotografii.

Cartea lui Adam Lashinsky, “Inside Apple”, detaliaza modul in care Steve Jobs dorea sa schimbe produsele companiei, relateaza Apple Insider.


In urma cu cateva luni, Jobs s-a intalnit cu directorul companiei Lytro, care a creat un nou tip de camera foto, capabila sa redea imagini “vii”. Tehnologia companiei permite utilizatorilor sa modifice focalizarea dupa realizarea fotografiei.

In prezent, camera foto este mult prea mare pentru a fi folosita la un smartphone sau la alte dispozitive Apple, insa Jobs i-a marturisit biografului sau ca doreste sa reinventeze fotografia, dar si domeniul televiziunii si al cartilor.

Intelegerea dintre Lytro si Apple nu s-a finalizat, insa Jobs pare sa-si fi dorit mult sa beneficieze de inventia companiei.

Ii sclipeau ochii. I s-au mutat ochelarii de pe nas. I-am spus ca ne-am inspirat mult din iPad. Chiar a zambit. Era clar ca a rezonat”, a spus Ren Ng, CEO la Lytro, despre intalnirea cu Jobs, in care i-a prezentat camera.

sursa: www.ziare.com

 
 

Etichete:

Leave a Reply

 

Like, ca să fii INFORMAT