Idei trăsnite care au făcut milioane de dolari

S-au născut din dorinţa de a crea ceva inedit sau, pur şi simplu, pentru a amuza şi simplifica viaţa utilizatorului. Habar nu aveau inventatorii lor că o simplă joacă avea să le aducă milioane de dolari.

Aţi văzut vreodată un lucru care părea penibil de simplu? V-aţi întrebat de nu v-a trecut şi dumneavoastră prin cap acea idee? Cei care au avut curajul de a-şi pune în aplicare o idee ce la început a părut poate trăsnită au avut de câştigat. Invenţiile lor le-au adus milioane de dolari din vânzări şi aprecierea unui număr uriaş de oameni.

Ochelarii pentru câini, Inventatorul lor este Roni Di Lullo, iar ideea i-a venit pe când se afla în parc cu câinele său, care avea fotofobie.

Alarma mişcătoare, Gauri Nanda s-a gândit că o alarmă care nu se opreşte atunci când apeşi pe un buton nu este deloc utilă, întrucat poţi să adormi la loc imediat. Mult mai bun este un ceas deşteptător care începe să sune şi să se mişte prin cameră, determinând posesorul său să se ridice din pat pentru a-l putea opri.




Furcuţitul, Dacă vi se pare prea complicat să folosiţi la masă şi cuţitul şi furculiţa, puteţi utiliza furcuţitul, adică o furculiţă cu marginile tăioase, care îndeplineşte un dublu rol.

Dinţii Billy Bob, I-aţi văzut cu siguranţă la balurile mascate şi au făcut ravagii mai ales printre tinerii puşi pe glume.

Felicitarea minge, Michele Sipolt Kaputska şi sora sa, Melisa Sipolt Moroko, s-au gândit că ar fi amuzant ca în loc de clasicele felicitări trimise cu diverse ocazii să imprime mesaje pe mingi, care să fie folosite apoi pe post de felicitări.

Headblade, Inventatorului i-a venit această idee dintr-o nevoie personală – observând că a început să chelească, a vrut să creeze un aparat cu care să se radă pe cap, dar care să fie şi foarte comod de folosit şi să se plieze perfect pe forma capului. L-a denumit ”HeadBlade”, iar acum are încasări anuale între şapte şi 10 milioane de dolari de pe urma sa.

Maimuţoii urâţi, Nu sunt frumoşi, după cum le spune şi numele (Uglydoll), însă au avut o priză uriaşă la public. Deja celebrii maimuţoi au avut vânzări de peste 100 de milioane de dolari de la sfârşitul anilor ’90 şi până acum.




Cărţi de…fitness, Sunt grupate într-un pachet precum cel de cărţi de joc, iar fiecare carte arată câte un execriţiu fizic. Se pare că au fost vândute sute de milioane de pachete de cărţi, care au generat încasări de câteva milioane de dolari.

sursa: www.businessmagazin.ro cu referință la www.cnbc.com



S-ar putea să îți placă și::

7 mituri false despre milionari
Care au fost primele joburi ale miliardarilor de a...
Mark Zuckerberg mai bogat decat Steve Jobs
Ce ii rezerva viitorul lui Warren Buffett
Sportivi milionari: unde locuiesc si cum arata cas...
Cine este cel mai bogat chinez

Leave a Reply