Cea mai proasta companie din SUA




Electronic Arts (EA) a fost desemnata “cea mai proasta companie” din America, in urma unui sondaj realizat de site-ul The Consumerist.

Compania cu sediul in Redwood, California, a castigat “premiul” dupa o runda finala de voturi in care utilizatorii site-ului au avut de ales intre EA si Bank of America, potrivit publicatiei USA Today, citata de Global Post.

La sondaj au participat 250.000 de cititori, care au votat pe parcursul a trei saptamani.

EA a fost criticata in trecut pentru achizitia de studiouri de dezvoltare mai mici pentru a intra in posesia activelor de proprietate intelectuala ale acestora.

Compania a mai fost acuzata ca vinde jocuri incomplete pentru a taxa ulterior clientii pentru completarea acestora, dar si de tratament dur al angajatilor, desi EA spune ca a remediat acest aspect.

Electronic Arts a replicat rapid criticilor dure la adresa practicilor sale de afaceri.

“Suntem siguri ca presedintii de banca, ai companiilor din domeniul petrolului, tutunului si armelor sunt usurati pentru ca nu au fost pe liste in acest an. Noi vom continua sa producem jocuri premiate care sunt utilizate de 300 de milioane de oameni din intreaga lume”, a spus purtatorul de cuvant al companiei, John Reseburg.

The Consumerist este o filiala a revistei Consumer Reports.

sursa: www.ziare.com



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Lasa un raspuns