Are miliarde de dolari, dar n-are locuinţă, maşină şi nici măcar un ceas de mînă. Vezi povestea atipică a unui bogat excentric!




Pare greu de crezut, dar şeful de la Burger King, Nicolas Berggruen nu posedă nici o avuţie… “materială”.

În urmă cu 12 ani, Nicolas Berggruen şi-a vândut locuinţa şi insula privată şi a luat decizia că, pentru el, lucrurile nu au nici o valoare.

“Să trăiesc în case imense pentru a mă da mare şi pentru a le arăta altora averea mea nu este atractiv pentru mine”, mai spune şeful de la Burger King. Nu se ştie care a fost motivul pentru care Nicolas a făcut această schimbare majoră în viaţa sa, ori ce anume l-a influenţat.

Cheltuieşte milioane de dolari pe tablouri semnate de Andy Warhol şi Damien Hirst, doar pentru a le dona, apoi, muzeelor.

Acum, mare parte a vieţii şi-o petrece în avion şi în hotelurile oraşelor pe care le vizitează, în interes de afaceri. Obişnuieşte să se afişeze cu femei frumoase, însă, pasiunea pentru afaceri, care-l obligă să schimbe şi 14 hoteluri într-o lună, nu îi lasă prea mult timp liber. “Am petrecut mereu mult timp prin hoteluri. Aşa că mi-au devenit extrem de familiare. Mă simt mai fericit aşa”.

Îi place să fie, totuşi, în compania celor bogaţi şi celebri, astfel că organizează, în fiecare an, o petrecere pentru Premiile Oscar, la hotelul Chateau Marmont din Los Angeles. Printre invitaţi, participă, de regulă, Leonardo DiCaprio şi Paris Hilton.



sursa: www.libertatea.ro

 
 

Etichete:,

Leave a Reply

 

Like, ca să fii INFORMAT