Richard Branson catre tinerii antreprenori: Da-i naibii pe toti, fa doar ce vrei!




Richard Branson, proprietarul companiei aeriene “Virgin America” a lansat, zilele acestea, o noua ruta aeriana, California – Philadelphia. Fiindca este intotdeauna pe cai mari in business -ul mondial, Branson a fost rugat, la eveniment, sa dea cateva sfaturi tinerilor antreprenori.

„Motto-ul meu in business este da-i naibii pe toti, fa doar ce vrei!”, a raspuns miliardarul in stilul caracteristic. Un motto inspirat, daca ne gandim ca Branson este omul pentru care cerul este limita, la propriu.

Recent, el a anuntat, pe blog-ul sau, numele turistului cu numarul 500 alaturi de care va porni in spatiu: este vorba de Ashton Kutcher. Actorul completeaza o lista selecta de nume care au platit biletul pentru prima aventura a „Virgin Galactic”. Printre acestea, Brad Pitt si Angelina Jolie, Katy Perry, Tom Hanks, dar si sportivi, oameni de stiinta si de afaceri.

Insa Branson vrea mai mult, ca de obicei. Scopul sau este sa faca posibil ca o calatorie in spatiu sa fie cat mai confortabila cu putinta si accesibila maselor, nu doar celor bogati, asa cum este in prezent. Biletul pentru prima cursa costa 200.000 dolari.

Virgin Galactic se afla in ultima perioada de testari pentru operatiunile comerciale, carora compania planuieste sa le dea startul anul viitor.



sursa: www.fin.ro

S-ar putea să îți placă și::

Succesul lui Sir Lindsay Owen – Jones/Compania l'O...
Istoria businessmanului Sorin Ovidiu Vântu
Cele mai mari scandaluri de pe Wall Street
Si miliardarii sunt oameni
Top sales: ei au vandut lumii ceea ce lumea nu sti...
Cele mai socante alegeri ale lui Buffett
 

Etichete:

Leave a Reply