Toyota a început în Franţa producţia noului Yaris Hybrid




Cea mai economică versiune a lui Toyota Yaris a început să fie produsă la uzina Toyota din Valenciennes, Franţa. Yaris Hybrid promite un consum mediu de 3.5 litri/100 km.

Toyota a anunţat oficial startul producţiei noului Yaris Hybrid, primul exemplar al versiunii eco a modelului japonez ieşind de pe benzile fabricii franceze din Valenciennes în cursul zilei de ieri. Toyota Yaris Hibrid a fost prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva, la începutul lunii martie.

Toyota Yaris Hybrid vine cu un motor VVT-i de 1.5 litri pe benzină care funcţionează în tandem cu un motor electric. Puterea maximă a sistemului hibrid oferit de Toyota pe Yaris este de 100 de cai putere, iar consumul mediu mixt este de 3.5 litri/100 km. Conform datelor tehnice oficiale oferite de producătorul nipon, Yaris Hybrid accelerează de la 0 la 100 km/h în 11.8 secunde, iar viteza maximă este de 165 km/h. Evident, cea mai mare diferenţă faţă de versiunile standard pe benzină sau diesel din gama Yaris se regăseşte la nicelul emisiilor de CO2, care ajung la doar 79 de grame CO2/km.

Modelul japonez va ajunge în showroom-uri în luna iunie a acestui an, Toyota aşteptându-se la vânzări care se vor ridica la 20% din totalul versiunilor existente pe Yaris.



sursa: www.automarket.ro | Autoactu | Autoblog.rs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Lasa un raspuns