FC Barcelona: 50 de milioane de euro pentru achizitii




FC Barcelona va face in vara achizitii in valoare de aproximativ 50 de milioane de euro , pe lista jucatorilor dintre care va alege aflandu-se Robin Van Persie (Arsenal Londra), Gareth Bale (Tottenham), Javi Martínez si Iker Muniain (ambii Athletic Bilbao), informeaza Mundo Deportivo.

“Barça va face o achizitie -bomba in aceasta vara. Are pe lista sa patru nume mari, dintre care va alege achizitia stelara 2012-2013″, scrie jurnalul spaniol.

Mundo Deportivo noteaza ca Gareth Bale (foto) are multe calitati, dar problema sa este ca are contract cu Tottenham pana in 2015 si ca valoarea sa este de peste 35 de milioane de euro.

Van Persie este considerat “o tentatie a perioadei de mercato”, are contract cu Arsenal pana in 2013. Dezavantajul in cazul sau este varsta – 28 de ani.

Javi Martinez este vazut ca un “alter ego ideal al lui Sergio Busquets”, insa are contract cu Athletic pana in 2016 si o clauza de reziliere de 40 de milioane de euro.

In ceea ce-l priveste pe Muniain, acesta are contractul valabil pana in 2015 si o clauza progresiva care va ajunge la 45 de milioane de euro.



sursa: www.fin.ro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Etichete:

Leave a Reply