Luxul sovietic, reperul hotelier european in segmentul “business”

Inaugurat in 1957, in inima Moscovei si reprezentand filosofia arhitecturala sovietica a vremii, fostul Hotel Ukraina a fost ales cel mai bun hotel pentru business de catre “World Travel Awards”.

Recent restaurat, actualul “Radisson Royal Hotel” ofera luxul si confortul la cele mai inalte standarde, dar pastrand intact aspectul de odinioara, pentru intelegerea corecta si importanta patrimoniului cladirii. Emblematica pentru istoria arhitecturala a orasului, a fost construita intre anii 1953 si 1957 ca parte a unui proiect de inflorire arhitecturala a Moscovei, pus la cale Stalin si cunoscut sub numele de “Cele 7 surori”.

Ukraina” a fost cel mai mare hotel european al timpului sau – un complex elegant, neoclasic, ce se ridica la o inaltime de 206 m.

Astazi, dupa o renovare completa si rebotezarea in Radisson Royal Hotel, isi continua traditia, oferind norocosilor oaspeti 497 camere, dintre care 38 apartamente, 7 restaurante, un centru Spa & Wellness de 3.500 mp, 13 sali de conferinte si un urias business centre.



sursa: www.fin.ro

S-ar putea să îți placă și::

"Brandul hotelier" Giorgio Armani ajunge...
China în pericol. Vînzările din imobiliare se prăb...
Grecia concesioneaza pe 100 de ani terenuri in ins...
Grecia, pe lista de cumparaturi a nemtilor. Povest...
Nou record imobiliar in New York: 90 de milioane d...
Un loc de parcare la New York costă chiar şi un mi...
 

Etichete:

Leave a Reply