Miliardar grec, vand insula. Rog seriozitate !

Afectati de criza si dornici sa scape de taxele din ce in ce mai mari introduse de guvernul elen, miliardarii greci au gasit o solutie , pe cat de excentrica, pe atat de practica: vand insulele pe care le-au primit ca mostenire.

Grecia are, in total , mai   mult de 6000 de insule, dar numai 227 sunt locuite. Dintre cele nelocuite, cateva au fost lasate ca mostenire, in familiile celor  mai bogati eleni. Yahoo news arata ca in presa elena au inceput sa apara anunturi in care astfel de insule sunt scoase la vanzare, la preturi ce variaza intre cateva sute de mii de euro si cateva milioane de euro.

Una dintre ofertele postate pe site-ul www.privateislandsonline.com consta in prezentarea insulei Modi, din Marea Ionica. Insula, cu o suprafata de aproximativ 500 de hectare, este scoasa la vanzare pentru 1,5 milioane de euro. 

Insula Kardiotissa, aflata in Marea Egee, este prezentata ca “o noua atractie”, in timp ce Insula Patroklos este aratata ca un loc bogat in cultura si istorie. Cea din urma insula costa nici mai mult nici mai putin de 150 de milioane de euro si are o suprafata de peste 640 de acri, fiind foarte aproape de capitala Atena.

Cu doua porturi naturale si cu posibilitatea de a fi legata de tarm prin intermediul unui feribot, Insula Nafsika poate fi cumparata pentru 6,9 milioane de euro.



sursa: www.fin.ro

S-ar putea să îți placă și::

Turcia, Bulgaria si Grecia vor sa lanseze pachete ...
The Telegraph: In Grecia sunt mai multe Porsche Ca...
Grecia concesioneaza pe 100 de ani terenuri in ins...
Cine e în criză? Grecia – salariul mediu 1.400 de ...
Fitch retrogradează Grecia. Vezi urmarile
Deutsche Bank: O nouă moneda pentru Grecia - "...
 

Etichete:, ,

Leave a Reply