Abramovici va fi generos daca Chelsea castiga in Liga Campionilor

Patronul clubului de fotbal Chelsea, miliardarul rus Roman Abramovici, a promis antrenorului echipei sale, Roberto di Matteo (foto), un bonus de peste un milion de dolari pentru victoria in Liga Campionilor.

Potrivit The Times, tehnicianul, angajat cu titlu provizoriu, va fi rasplatit cu 750.000 de lire sterline sau 1,2 milioane de dolari. In plus , Abramovici s-a aratat multumit de activitatea italianului si se gandeste sa-i ofere un contract ferm . Din cele 14 meciuri jucate de la venirea lui Matteo, in martie anul curent, Chelsea a castigat 10.

In prima semifinala a Ligii Campionilor, Chelsea a repurtat o frumoasa victorie asupra unuia dintre principalii favoriti ai turneului, FC Barcelona, intrecut, pe teren propriu, cu 1:0.

Specialistii cred insa ca echipa lui Abramovici are sanse limitate sa repete aceasta performanta pe stadionul spaniolilor. Intr-un fel sau altul, bonusul promis de miliardarul rus are darul de a-l ambitiona pe Matteo.

Merita precizat ca presa de specialitate afirma, citand surse neoficiale, ca Abramovici nu a renuntat la dorinta de a-l readuce la Chelsea pe fostul antrenor al echipei, Jose Mourinho, caruia este dispus sa-i ofere un salariu anual de 9 milioane de lire sterline (11 milioane euro). 



sursa: www.fin.ro

S-ar putea să îți placă și::

Mutu, in Turcia! Fenerbahce e gata sa plateasca 7 ...
Ronaldinho, ademenit de Olympiakos cu o ofertă fab...
Messi este cel mai BOGAT fotbalist din lume! Vezi ...
Ce achiziții au făcut miliardarii lumii în acest a...
Abramovici, miliardar cu ceas de... 100 de euro
Primii 40 de miliardari ai lumii au acumulat peste...
 

Etichete:

Leave a Reply