A refuzat 25 milioane de dolari. Povestea femeii care a avut curajul sa spuna “NU”

Mary Margaret H. Georgiadis a ales sa isi urmeze visul.

Mary Margaret H. Georgiadis, fost COO la Groupon, a refuzat suma de 25 milioane de dolari in actiuni pentru a ajunge sef la Google.

“Margo”, cum ii spun prietenii, a lucrat doar 5 luni la Groupon, anul trecut. Cu toate acestea, a fost cel mai bine platit angajat, cel putin pe hartie, in anul fiscal 2011. Pachetul ei de compensatii valoreaza 27,3 milioane de dolari si cuprinde in special actiuni. Cu toate acestea, a refuzat aproape toti bani. Ea nu a primit actiunile pe care compania a promis ca i le va oferi, deoarece si-a dat demisia.

In momentul in care s-a angajat la Groupon, i s-au dat 2,2 milioane de actiuni, care valorau peste 27 milioane de dolari. Ea s-a ales cu foarte putin din aceasta suma. Cand a ales sa plece, o actiune valora 12,29 dolari, ceea ce inseamna ca nu a mai primit 24,5 milioane de dolari.



sursa: www.yoda.ro | businessinsider



S-ar putea să îți placă și::

Copiatoarele ascund toate documentele scanate pe u...
Facebook va introduce un "buton de panica&quo...
Gay.xxx - cel mai scump domeniu, cumparat cu 500.0...
Microsoft pleacă din Germania: Compania îşi mută î...
Sony e knock-out: Pierderi nete anuale de 6,4 mili...
RIM nu e de vînzare, BlackBerry e bun de licentiat
 

Etichete:,

Comments (2)

 

  1. Adi Covalschi spune:

    Mă, voi ăștia care scriți articolele astea, le citiți măcar….?!….le verificați, ori le postați așa ca nuca de perete…?! Citiți ultimul abzaț și convingeți-vă că v-ați încîlcit în cifre! Jurnaliști de 2 bani… Apușoară…

Leave a Reply to Adi Covalschi