Şeful Ferrari: ”Am rămas fără cuvinte când am văzut noul Dodge Viper”

Luca di Montezemolo, preşedintele Ferrari, a făcut cunoştinţă deja cu noul Dodge Viper în SUA. Şeful Ferrari a declarat că a rămas ”fără cuvinte” după întâlnirea cu noul Viper.

Dodge Viper a impresionat publicul prezent la Salonul Auto de la New York, locul naşterii sale. Lansarea are însă un impact mult mai puternic decât se aşteptau americanii, noul Viper fiind extrem de bine primit de publicul de pretutindeni.

Supercarul construit de Dodge a generat rumoare chiar şi în rândul oamenilor de specialitate, cea mai nouă declaraţie venind din partea şefului Ferrari, Luca di Montezemolo.

Prezent în cadrul unei emisiuni radio, Sergio Marchionne, preşedintele alianţei Fiat-Chrysler, a declarat: ”Şeful Ferrari a fost aici în SUA pentru ultima întâlnire a consiliului de conducere. A avut ocazia de a face cunoştinţă cu noul Dodge Viper şi a rămas fără cuvinte. Atunci când un om care şi-a dedicat întreaga carieră brandului Ferrari declară că această maşină este una excepţională, Dodge chiar poate fi mândru de creaţia sa. Un adevărat compliment pentru munca depusă de creatorii noului Viper”, a concluzionat Marchionne.

Luca di Montezemolo ar fi putut să se lase impresionat de performanţele motorului V10 de 8.4 litri, capabil să ofere 640 de cai putere şi 810 Nm, cel mai mare cuplu motor dezvoltat vreodată de un propulsor aspirat.



sursa: www.automarket.ro | motorauthority



S-ar putea să îți placă și::

55.846 de masini Ford si Chrysler, rechemate in se...
Piața auto europeană a scăzut cu 2,1% în primul se...
Range Rover Evoque va avea o ediţie specială Victo...
Masina lui Obama, scoasa la licitatie pentru 1 mil...
Europa: Cotă de piaţă record pentru Chevrolet în p...
Ducati - o povara grea pe umerii Volkswagen?
 

Etichete:,

Leave a Reply