Renault Clio 4: prima imagine oficială

A patra generație a lui Renault Clio apare într-o fotografie “scăpată” pe internet cu o zi înainte de lansarea oficială a modelului francez. Noul Clio împrospătează gama Renault printr-un design modern inspirat de cele mai recente concepte ale francezilor.

Chiar dacă Renault anunțase săptămâna trecută că primele imagini ale celei de-a patra generații Clio vor fi publicate marți, forumurile și site-urile fanilor mărcii franceze au descoperit deja prima fotografie a modelului din Hexagon. Noul Renault Clio4 vine cu un design complet nou, cu linii dinamice și plăcute și promite să devină punctul de cotitură în ceea ce privește designul modelelor Renault în viitorul apropiat.

Așa cum era de așteptat, noul Clio preia foarte multe dintre detaliile estetice care și-au făcut apariția pe conceptele de dată recentă prezentate de Renault. Vedem blocuri optice inspirate din prototipurile Captur și Frendzy, o grilă care reinterpretează conceptul DeZir și linii care se potrivesc cu adevărat cu anul 2012, unul în care designul reprezintă primul pas spre atragerea noilor clienți. Modelul de segment subcompact al celor de la Renault este primul desenat de la zero de noua echipă de design condusă de Laurens van der Acker, următoarele modele din gama francezilor – Megane fiind cel mai așteptat dintre acestea – urmând să primească detalii asemănătoare cu cele ale lui Clio.

Automarket va reveni cu mai multe detalii legate de noul model și cu o galerie foto completă la rezoluție mare a noului Renault Clio în cursul zilei de marți, imediat după ce biroul de presă al constructorului francez va publica datele oficiale.

sursa: www.automarket.ro | carscoop

 

Etichete:

Leave a Reply