Vedetele dau oricît ca sa se simta bine – Cit au cheltuit DiCaprio, George Clooney sau Rihanna in vacanta

Cand vine vorba despre confortul si relaxarea lor, vedetele nu se uita la bani. Platesc oricat pentru a beneficia de cele mai bune servicii si pentru a se distra in locuri exclusiviste din lume. Unii au ajuns sa scoata din buzunar chiar si aproape jumatate de milion de euro pentru doar sapte zile de vacanta.

Leonardo DiCaprio: 450.000 de euro / săptămână – Starul american si-a petrecut vacanta la Saint-Tropez, unde a cheltuit 450.000 de euro pentru sapte zile de distractie. A ales plaja Pampelonne, unde o sticla de sampanie poate ajunge si la 50.000 de euro. In plus, a vrut sa aiba tot timpul la dispozitia sa un elicopter cu care sa se poata deplasa oriunde avea chef.

George Clooney: 15.000 de euro / saptamana – Starul hollywoodian detine o superba vila, Oleandra, pe marginea lacului Como din Italia. Aici isi petrece mai toate vacantele si isi invita si prietenii. Pentru fiecare saptamana de distractie, actorul cheltuie in jur de 15.000 de euro.

John Travolta si Robert De Niro: 50.000 de euro / saptamana – Cei doi actori si familiile lor si-au petrecut vacanta impreuna in Grecia. Travolta si De Niro au ales insula Mykonos, toata distractia de o saptamana costandu-i 50.000 de euro. Se pare ca a meritat, fiindca toata lumea s-a declarat extrem de incantata de concediu.

Rihanna: 180.000 de euro / saptamana – Senzuala cantareata Rihanna a scos din buzunar cate 180.000 de euro pe saptamana pentru vacanta ei la Mediterana. Capri a fost una dintre destinatiile ei preferate pe durata concediului.

Kim Kardashian: 200.000 de euro / saptamana – Vedeta americana Kim Kardashian s-a relaxat in compania iubitului ei, Kanye West, la Miami Beach. Cei doi au “spart” 200.000 de euro in sapte zile, fiind cazati la cel mai de fite hotel ? Setai South Beach, preferatul starurilor si al fotbalistilor italieni.



sursa: www.cancan.ro

 

Leave a Reply