Cum a strîns această cutiuţă de 99 de dolari o finanţare de 7 mil. dolari într-o lună

OUYA, un proiect finanţat prin intermediul platformei online Kickstarter menit să dezvolte o consolă de jocuri pe baza platformei Android, a strâns deja finanţare de 7 milioane de dolari la o lună de la lansare, scrie Business Insider.

Consola este disponibilă pentru orice tip de modificări, îmbunătăţiri şi aplicaţii dezvoltate de utilizatori, conform oficialilor companiei.

Consola OUYA costă 99 de dolari bucata iar proiectul a fost lansat pe platforma Kickstarter cu scopul de a obţine o finanţare de 950.000 de dolari pentru dezvoltarea unui lot de 80.000 de unităţi care va fi livrat către clienţi, afirmă Julie Uhrman, directorul executiv al start-upului. “Diferenţa de bani pe care am strâns-o va fi folosită pentru livrarea unui lot suplimentar”, afirmă Uhrman.

OUYA este destinătă aplicaţiilor pentru televizor însă principala critică care i s-a adus a fost că nu include titluri de top din industria jocurilor VIDEO, o deficienţă care este negociată în prezent de companie cu principalii dezvoltatori de jocuri.



sursa: www.zf.ro

 

Etichete:,

Leave a Reply