Povestea afacerii din intersectia unor industrii de peste 100 miliarde dolari. Tinerii care vand spatiu publicitar pe hartia igienica

Jordan si Bryan Silverman, doi frati de 22 si respectiv 19 ani, au dat lovitura in afaceri. Cand te gandeai ca publicitarii au cam uzat toate spatiile pentru reclame, cei doi tineri au patruns pe o piata complet neexploatata. Americanii vand cu succes spatiu publicitar pe hartie igenica, scrie Business Insider.

Hartia igenica este un spatiu publicitar ingenios. Nu este prima data cand companiile cocheteaza cu aceasta idee.

Shitter iti va alimenta Twitter-ul pe hartia igenica, iar Modernista le va da ocazia olandezilor sa se stearga cu imaginea lui Alec Baldwin din 30 Rock.

Star Toilet Paper nu pare insa a fi un moft. Cei doi frati au semnat 55 de contracte si au inregistrat rezultate pozitive.

Totul a inceput in ultimul an de facultate, cand Jordan se afla in toaleta librariei Universitatii din Michingan si se juca pe telefonul mobil pentru a trece timpul.

Mi-am spus mie ca baia este un loc care nu a fost exploatat la maximum ca spatiu publicitar. Atat de usor s-a nascut ideea Star Toilet Paper “, marturiseste Jordan Silverman.

Jordan mi-a impartasit ideea cateva luni mai tarziu, insa nu l-am luat in seama“, a povestit fratele sau, Bryan, pentru Business Insider. Si-a dat seama mai tarziu ca baia reprezenta locatia ideala pentru o audienta mobila si plictisita.

Cei doi frati nu au pus bazele afacerii peste noapte. “Ne-a luat aproape un an sa facem demersurile pentru cercetarea pietei“, a spus Bryan.

Suntem la intersectia industriei de 100 de miliarde de dolari a spatiilor publicitare si cea de 4 milioane de dolari a industriei hartiei igienice”, a adaugat acesta.

Baia este locul ideal pentru a face diverse directionari demografice.  In primul rand, toaletele barbatilor si femeilor sunt separate in general, asa ca Star Toilet Paper a putut foarte usor crea role pentru fiecare si a directionat diferit grupurile.

La inceput, companiile au ras la telefon cand li s-a sugerat sa cumpere spatiu comercial pe rolele de hartie. Primul client a fost magazinul Fish Doctors. Jordan le-a trimis o rola demo, iar ei au spus ca e amuzanta.

Planul celor doi frati este simplu: companiile locale in general din Michigan, SUA, pot cumpara 20.000 anunturi pe 150 de role, pentru 99 de dolari.

Jordan si Bryan fac acum dulapuri uriase de role pentru teatre, restaurante si sali de sport, printre altele, din Michigan.

Star Toilet Paper lucreaza cu 55 de companii.



sursa: www.incont.ro

 
 

Leave a Reply

 

Like, ca să fii INFORMAT