Ce case au cei mai puternici oameni din IT

Succesul uriaș pe care îl înregistrează domeniul IT la nivel mondial se reflectă nu doar în cotațiile de piață ale companiilor, ci și în somptuoasele locuințe ale celor care au fondat sau conduc giganții Internetului.

Numai în ultimele câteva luni, mai mulți “oligarhi IT” au cheltuit sume impresionante pentru a-și achiziționa noi locuințe, care mai de care mai extravagante.

Jurnaliștii de la Daily Mail au trecut în revistă proprietățile celor mai importanți oameni din industria IT la ora actuală.

Marissa Mayer, Yahoo

Noul CEO al Yahoo deține o locuință cu cinci dormitoare și șase băi, în valoare de 5,2 milioane de dolari, în Palo Alto. Proprietatea cu o suprafață de 480 de metri pătrați a găzduit, la un moment dat, un eveniment de strângere de fonduri pentru campania președintelui Barack Obama.

Fotografii: dailymail.co.uk

Mark Zuckerberg, Facebook

Locuința sa destul de “modestă” se află în imediata apropriere a sediului general al Facebook din Menlo Park, California. Potrivit jurnaliștilor americani, Zuckerberg a plătit 7 milioane de dolari, în mai 2011, pentru vila cu cinci dormitoare și cinci băi. La valoarea actuală a pieței, prețul ar fi de 7,6 milioane de dolari.

Larry Page, Google

În 2005, CEO de la Google a cheltuit 7 milioane de dolari pentru achiziționarea locuinței cu sașe dormitoare și șase băi, situată în Palo Alto. Iar câțiva ani mai târziu, Page și-a construit o casă eco, pe aceeași proprietate.



sursa: www.evz.ro

 

Leave a Reply