Zynga nu mai rezita mult, face restructurari

Exact in timpul evenimentului de lansare al noului iPad Mini, Zynga, compania specializata pe jocuri de Facebook, se restructura.

In ultimele 24 de ore la sediile Zynga din Austin, Texas, 100 de oameni si-au pierdut locul de munca. Tot acum, simultatorul The Ville a fost inchis, la mai putin de 4 luni dupa lansare. Un nou joc al companiei nici nu a avut timp sa devina public deoarece toate echipa de dezvoltatori care lucra la el a fost concediata. Lucrurile s-au petrecut rapid si nu au existat negocieri.

Interesant e faptul ca The Ville a fost un succes la scurt timp dupa lansare. Din pacate, la inceputul acestei luni s-au inregistrat scaderi drastice in numarul de utilizatori. The Ville a fost si subiectul unui proces intentat in luna august de Electronic Arts pe motiv ca incalca cateva patente legate de The Sims Social. Nu a durat mult si Zynga a venit cu o replica sub forma unui alt proces intentat in septembrie. Cum era de asteptat, nici unul din procese nu a ajuns la final.

Zynga nu a anuntat inca rezultatele financiare pe ultimul trimestru, insa avand in vedere restructurarile, pronosticurile nu sunt optimiste.



sursa: playtech.ro

Etichete:

Leave a Reply

 

Like, ca să fii INFORMAT