Deutsche Telekom pregateste sa concedieze 12.000 de angajati in Germania




Deutsche Telekom ia in calcul noi disponibilizari in Germania, pentru cresterea profitului, fiind vizate 12.000 de locuri de munca, au declarat surse apropiate situatiei. Directorul financiar executiv al grupului, Timotheus Hoettges, vrea sa reduca numarul de angajati responsabili de chestiuni de control intern.


Deutsche Telekom intentioneaza de asemenea sa continue anul viitor reducerea numarului de angajati care se ocupa de servicii externe, masura prin care a economist peste 100 milioane euro in acest an. Reducerea cheltuielilor cu angajatii ar putea ajuta compania sa convinga actionarii ca poate continua sa plateasca dividende si sa finanteze investitiile in retea in pofida scaderii veniturilor din servicii de telefonie, relateaza Mediafax.

Contactat de Bloomberg, purtatorul de cuvant al Deutsche Telekom, Christian Fischer, a refuzat sa comenteze informatiile. Actiunile Deutsche Telekom au scazut cu 0,9% joi la Frankfurt, afisand un declin de 2,7% pe ansamblul acestui an. Compania are aproximativ 125.000 de angajati in Germania.

sursa: www.dailybusiness.ro

 
 

Etichete:

Leave a Reply