Barack Obama, alaturi de patru fosti presedinti americani, intr-o fotografie rara

 

O fotografie rara si emotionanta pentru americani a fost facuta la ceremonia de inaugurare a Bibliotecii Prezidentiale George W.Bush. Barack Obama, Bill Clinton, Bush, Jimmy Carter si George H.W. Bush apar in poza memorabila.

Acestia, impreuna cu sotiile lor, au fost aplaudati de fostii oficiali de la Casa Alba, dar si de alti lideri ai lumii, in momentul in care au urcat impreuna pe scena din Dallas, locul unde s-a desfasurat ceremonia de inaugurare a bibliotecii care poarta numele unuia dintre fostii presedinti americani.


La eveniment, actualul presedintele al SUA, Barack Obama, a laudat atitudinea pe care a avut-o predecesorul sau, George W. Bush, dupa atentatele din 11 septembrie 2001.

“Mi-am adus aminte de puterea incredibila si de determinarea lui George in timp ce statea pe ruinele fostului complex Ground Zero promitand sa ii aduca in fata justitiei pe cei care incercau sa ne distruga stilul de viata“, a spus Obama.

Obama a facut referire si la eforturile lui Bush de a colabora cu democratii pentru reformarea sistemului imigratiei.

“Daca vom finaliza acest proiect, acest lucru se va datora in principal efortului intens al presedintelui George W. Bush”, a subliniat Obama.

Ultima data cand toti cei cinci au fost vazuti intr-o astfel de ipostaza a fost in 2009, chiar inainte ca Obama sa preia mandatul de presedinte.

sursa: stirileprotv.ro / Daily Mail

Etichete:

Leave a Reply