Zuckerberg a amanat o intelegere de un miliard de USD pentru a se uita la Game of Thrones

 

Cat de mult iubeste Mark Zuckerberg serialul Game of Thrones? Co-creatorul Facebook a amanat o tranzactie de un miliard de dolari pentru a se uita cu prietenii la Game of Thrones.


Totul s-a intamplat cu un an in urma, in primavara lui 2012, cand Facebook a cumparat Instagram pentru un miliard de dolari. Negocierile dintre co-fondatorul Instagram, Kevin Systrom si Zuckerberg s-au intins atunci de vineri pana duminica.

Mark Zuckerberg a anuntat pe toata lumea ca vrea o pauza pentru a se uita la popularul serial de fantezie. Detaliul a iesit de abia acum la iveala in urma unui material publicat de revista Vanity Fair.

“Sambata Systrom s-a intors la Zuckerberg pentru a finaliza detaliile si a ajunge la o intelegere oficiala pentru achizitie, pe care amandoi sa o semneze.

Discutiile lor au fost intrerupte de o reuniune de prieteni facuta de Zuckerberg pentru a urmari serialul Game of Thones al carui mare fan este.

In acest timp Systrom era afara, in curte, vorbind la telefon cu avocatii. ‘Nu ma uitam la serial’ a explicat acesta”, au povestit cei de la Vanity Fair.

sursa: stirileprotv.ro / Vanity Fair

Etichete:, ,

Leave a Reply