Averea lui Vladimir Putin înainte de divorţ

 

Preşedintele rus, Vladimir Putin, care tocmai şi-a anunţat divorţul de cea care i-a fost soţie timp de 30 de ani, şi-a depus declaraţia de venit pe anul 2012, conform căreia a câştigat anul trecut 5,7 milioane de ruble, echivalentul a 140.000 de euro.


Venitul lui Putin este ceva mai mic decât al adjunctului său, premierul Dmitri Medvedev – care a câştigat anul trecut 5,8 milioane de ruble, echivalentul a 141.000 de euro şi de două ori mai puţin decât purtătorul său de cuvânt Dmitri Peskov. Vladimir Putin a declarat, împreună cu soţia sa, 11,1 milioane de ruble, echivalentul a 273.000 de euro.

Potrivit datelor înscrise în Declaraţia privind situaţia bunurilor şi a veniturilor pentru anul 2012, preşedintele rus deţine două apartamente cu suprafaţa construită de 154,7 metri pătraţi şi, respectiv, de 77 metri pătraţi, ambele în Moscova, un teren de 1.500 metri pătraţi în regiunea Moscova, un garaj cu o suprafaţă de 18 metri pătraţi şi un loc de parcare, trei autoturisme de fabricaţie autohtonă, două maşini GAZ şi una modelul NIVA, o remorcă marca Skif.

În declaraţia de avere din 2012, preşedintele rus, Vladimir Putin, nu menţionează situaţia bunurilor şi a veniturilor celor două fiice ale sale, Ekaterina şi Maria.

sursa: www.gandul.info

Etichete:

Leave a Reply

 

Like, ca să fii INFORMAT