Hillary Clinton a renunţat la divorţul de 120 de milioane de dolari, dar a pus o condiţie incredibilă!

 

Revista “Globe” susţine că fosta primă doamnă a Americii a renunţat la divorţul de 120 de milioane de dolari de ex-preşedintele SUA, Bill Clinton.

Hillary a decis să rămână căsătorită cu Bill Clinton, impresionantă de rugăminţile fierbinţi ale acestuia. Însă, fosta primă doamnă a Americii i-a pus o condiţie partenerului ei de viaţă, care a făcut mare vâlvă în urmă cu ani, când şi-a înşelat consoarta cu stagiara la Casa Albă Monica Lewinsky.

Potrivit publicaţiei “Globe”, Hillary i-a cerut lui Bill să-i plătească 10 milioane de dolari în cazul în care mai calcă strâmb. Se pare că un alt motiv pentru care Hillary a renunţat la divorţ este starea de sănătate destul de precară a soţului ei, care are probleme cu inima. Nici ea nu se poate lăuda că o duce prea bine din acest punct de vedere, sănătatea dându-i ceva bătăi de cap în ultima perioadă.

Bill Clinton plăteşte  10.000.000 $ dacă-şi înşală nevasta


Nu se poate lăsa de aventuri cu femeile! Fostul preşedinte al SUA, Bill Clinton (66 de ani) abia a reuşit s-o înduplece pe soţi sa, Hillary Clinton (65 de ani), să nu-l părăsească pentru că încă o înşală.

Potrivit revistei “Globe”, Bill Clinton a reuşit cu greu să evite divorţul, care l-ar fi făcut să piardă 120 de milioane, după ce Hillary s-a hotărât ferm să-l intenteze. Cel care a fost cel mai puternic om al planetei, între anii 1993-2001, a implorat-o plângând pe consoartă să nu-l părăsească. După ce a suferit comoţia cerebrală, în decembrie, Hillary s-a lăsat convinsă să nu divorţeze, cu condiţia ca Bill să-i plătească 10 milioane de dolari, dacă o mai înşală. Chiar dacă este grav bolnav cu inima, fostul şef de la Casa Albă nu poate să pună capăt infidelităţilor.

Ani de zile, Hillary i-a suportat aventurile, dar, când a început să se simtă rău, se decisese să pună capăt căsniciei şi să-şi schimbe complet viaţa. Gurile rele spun că decizia ei de a renunţa la divorţ ar fi legată şi de faptul că ar mai dori să candideze la preşedinţie în 2016.

1998: sex cu Monika Lewinsky în Biroul Oval

Dintre numeroasele aventuri ale lui Bill Clinton, cea mai de răsunet a fost cu fosta stagiară de la Casa Albă, Monika Lewinsky (39 de ani). Scandalul care a şocat lumea a izbucnit în 1998, când a ieşit la iveală că cei doi au avut relaţii sexuale în timpul stagiului ei la Casa Albă. Minciunile lui sub jurământ privitoare la această relaţie au fost cât pe ce să-l coste funcţia de preşedinte pe Clinton.

sursa: www.click.ro

Etichete:, ,

Leave a Reply