Ce avere are Lady Gaga – oligarh
vin, Oct 26th, 2018

Ce avere are Lady Gaga

Artista, apreciată pentru piesele sale, dar și pentru aparițiile controversate pe covorul roșu și, mai nou, pentru talentul actoricesc, își datorează mare parte din avere muzicii.

Conform cosmopolitan.com, aceasta a vândut single-uri digitale în valoare de 61 de milioane de dolari. Albumele sale se vând, de asemenea, ca pâinea caldă, spre exemplu, ”Born This Way” a vândut peste un milion de copii în prima săptămână de la lansare.

Turneele i-au adus, de asemenea, milioane de dolari. Deși câștigurile se împart între artistă și echipa ei, acestea rămân, totuși, impresionante: turneul de amploare Monster Ball 2009-2011 i-a adus 227,4 milioane de dolari, iar acesta a fost doar unul dintre cele șase turnee oficiale întreprinse de Lady Gaga.

Lady Gaga este și imaginea câtorva branduri celebre și, chiar dacă onorariile obținute din aceste contracte nu sunt publice, se presupune că acestea sunt consistente. Printre altele, Lady Gaga este director de creație la Polaroid, a apărut într-o campanie Versace și mai face bani din propria ei linia de parfumuri.

Parfumul ei ”Fame”, pe care l-a lansat în 2012, s-a vândut în peste un miliard de dolari pe plan internațional.

La ora actuală, Lady Gaga joacă în cel de-al cincilea sezon al serialului American Horror Story (pentru care a câștigat deja un Glob de Aur) și este protagonistă în unul dintre cele mai apreciate filme ale anului 2018, A Star is Born.

Așadar, care este averea artistei Lady Gaga? Conform Celebrity Net Worth, aceasta are puțin peste 300 de milioane de dolari.

sursa www.protv.ro Foto: Getty

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

All Rights Reserved