Ce se ascundea în spatele imaginii cu o aeronavă a companiei aeriene Emirates acoperită cu diamante – oligarh
mie, Dec 12th, 2018

Ce se ascundea în spatele imaginii cu o aeronavă a companiei aeriene Emirates acoperită cu diamante

O postare care înfăţişa un avion al companiei aeriene Emirates încrustat cu diamante a devenit virală, după ce utilizatorii reţelei Instagram au distribuit-o de mii de ori.

Potrivit Daily Mail, imaginea cu aeronava Boeing 777 acoperită de cristale şi diamante a iscat controverse, făcând utilizatorii să se întrebe dacă este reală sau prelucrată în Photoshop. „Este real sau visez? Te rog, spune că e adevărat, e atât de frumos!”, a comentat un utilizator. Dar alţii, pe bună dreptate, au întrebat cum ar putea să zboare avionul cu greutatea adăugată de miile de diamante. „Din păcate, nu este posibil din punct de vedere tehnic. Avionul ar avea o greutate suplimentară prea mare, care ar genera probleme serioase de siguranţă.”

Postarea a devenit rapid foarte populară, câştigând sute de mii de opinii – mai ales pentru că linia aeriană însăşi a repostat-o pe propria pagină.

Dar s-a dovedit că totul nu a fost aşa cum se părea – imaginea a fost de fapt rezultatul unei lucruri realizate în Photoshop de către Sara Shakeel, un fost medic stomatolog. Ea a prelucrat o fotografie a unei aeronave Boeing 777 realizată înainte de un zbor spre Milano.

sursa www.businessmagazin.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

All Rights Reserved