Cel mai mare regret al miliardarului Bill Gates. Greşeala care l-a costat 400 miliarde dolari – oligarh
mar, Iun 25th, 2019

Cel mai mare regret al miliardarului Bill Gates. Greşeala care l-a costat 400 miliarde dolari

Bill Gates, fondatorul Microsoft şi unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, susţine că cea mai mare greşeală a sa a fost să permite celor de la Google să dezvolte sistemul de operare Android înaintea Microsoft – o greşeală care l-a costat 400 miliarde dolari în venituri potenţiale, potrivit Business Insider.

Cea mai mare greşeală pe care am făcut-o este să nu gestionez dezvoltarea Android de către Microsoft, încât Microsoft este platforma standard pentru telefoanele care nu sunt Apple”, spune Gates.

Miliardarul a făcut aceste remarci într-o conversaţie cu Julia Hartz, CEO şi cofondator al Evetbrite, într-un eveniment organizat de Village Globale.

„Chiar este pe principiul învingătorul ia tot. (…) Este loc doar pentru un singur sistem non-Apple pe piaţă, şi cât valorează el? 400 de miliarde de dolari”, spune Gates.

sursa www.businessmagazin.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

All Rights Reserved