Cum a ajuns un bărbat care dormea pe străzi să conducă o companie de milioane de dolari – oligarh
vin, Iun 22nd, 2018

Cum a ajuns un bărbat care dormea pe străzi să conducă o companie de milioane de dolari

Eric White, un american în vârstă de 33 de ani, a trebuit să ajungă într-o situaţie disperată pentru a realiza că trebuie să îşi depăşească condiţia şi să lupte pentru visul său. Acum, conduce o afacere în Louisiana, cu venituri de milioane de dolari.

În copilărie, s-a luptat cu o dizabilitate care îl împiedica să citească. “Nu puteam nici măcar să îmi pronunţ numele”, povesteşte White. În clasa a IX-a, la 15 ani, a abandonat şcoala şi a ajuns să doarmă pe străzi timp de opt luni.

În ciuda educaţiei precare, şi-a dat seama că are abilităţi în domeniul construcţiilor, pe care ar putea să le fructifice. Aşa că s-a angajat la companie locală din domeniu. După un timp, a plecat în altă companie, iar şeful său l-a îndrăgit şi l-a învăţat tot ce trebuia să ştie pentru a conduce el însuşi echipa, lucru care s-a întâmplat la doar şase luni de la angajare.

După ce a căpătat experienţă lucrând pentru mai multe firme de construcţii, s-a decis să îşi deschidă propria sa companie. Aşa a apărut Cool Pools, o firmă care se ocupă de construirea piscinelor. Anul trecut, White a vândut compania pentru suma de peste un milion de dolari.

Ulterior, i-a venit ideea de a amenaja mini-plaje în grădinile clienţilor, aşa că a pus bazele companiei Zydeco Construction. Acum, construieşte iazuri înconjurate de nisip şi personalizează “plajele” în funcţie de preferinţele clienţilor, printre care se numără bucătării în aer liber, chioşcuri, umbrele sau fileuri de volei. “Cei 33 de ani spun că cerul este limita când vine vorba de a crea <plaja de vis>”, spune antreprenorul. Costul mediu al unui astfel de “paradis din grădină” costă aproximativ 20.000 de dolari. White se declară îndrăgostit de munca sa.

sursa www.businessmagazin.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

All Rights Reserved