Cum a reuşit o tânără de 23 de ani să strângă suficienţi bani pentru a-şi cumpăra o casă. Este o metodă simplă, la îndemâna tuturor – oligarh
mar, Mar 26th, 2019

Cum a reuşit o tânără de 23 de ani să strângă suficienţi bani pentru a-şi cumpăra o casă. Este o metodă simplă, la îndemâna tuturor

Studiile recente arată că o treime dintre milenniali nu vor reuşi să strângă bani pentru a cumpăra o casă; Hazel Wood nu e însă inclusă în acea treime.

Tânăra de 23 de ani din Essex a reuşit să strângă 20.000 de lire sterline în doi ani şi a reuşit să îşi cumpere propriul apartament, luând un credit de 180.000 de lire sterline.

Hazel Wood are un canal pe YouTube şi un cont pe Instagram unde este urmărită de peste 85.000 de oameni. Veniturile generate de acestea se ridică la câteva sute de lire sterline lunar.

Ea spune că a reuşit să strângă banii renunţând la toate cheltuielile „inutile”, aşa cum ar fi abonamente la serviciile de streaming ca Netflix şi Spotify, dar şi reducând la maximum cheltuielile zilnice sau ocazionale. „Atunci când ies cu prietenii în oraş, ne strângem mai întâi acasă şi bem o sticlă de vin”, a povestit ea celor de la DailyMail. „Astfel, nu cheltui mai mult de 10 lire când ajung într-un bar.”

Wood spune că nu a renunţat nici la vacanţe, dar petrece mult timp căutând cele mai bune oferte şi eventuale discounturi.

sursa www.businessmagazin.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

All Rights Reserved