Cum arată casa Bellei Thorne. Şi-a cumpărat-o cu banii câştigaţi din postările de pe Instagram – oligarh
mar, Apr 17th, 2018

Cum arată casa Bellei Thorne. Şi-a cumpărat-o cu banii câştigaţi din postările de pe Instagram

Bella Thorne a dezvăluit într-un interviu că în urmă cu aproape doi ani şi-a achiziţionat prima ei casa din banii câştigaţi din postările de pe Instagram.

La vârsta de 20 de ani, deşi a cunoscut succesul nu doar ca actriţă în serialele Disney, ci şi ca artistă, mărturiseşte că veniturile care o ajută să se întreţină vin din postările de pe Instagram, în urma cărora câştigă 65.000 de dolari pentru o singură postare.

“Pentru o postare pe Instagram câştig 65 de mii de dolari. Pentru un story, undeva între 10 şi 20 de mii. La fel şi pe Snapchat”, a povestit actriţa.

De altfel, Bella susţine că statul pe social media şi realizarea postărilor pot fi considerate un job, mai ales că a reuşit să-şi achiziţioneze o casă din banii câştigaţi.

“Pentru mine, Instagram este 100% un job. La vârsta de 18 ani aveam 200 de dolari în bancă, iar un an- un an şi jumătate mai târziu mi-am cumpărat casă. Toate astea din social media”, a continuat Bella.

Casa pe care şi-a achiziţionat-o în Los Angeles valorează 2 milioane de dolari şi deţine o piscină modernă cu spa, zonă de dinning, zonă de grătar, şase dormitoare şi şase băi.

sursa www.one.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

All Rights Reserved