Cum este viaţa de zi cu zi a fondatorului Facebook alături de familia sa – oligarh
vin, Oct 5th, 2018

Cum este viaţa de zi cu zi a fondatorului Facebook alături de familia sa

Marc Zuckerberg, fondatorul Facebook, cu o avere estimată de Forbes la peste 60 de miliarde de dolari, a vorbit în cadrul emisiunii Quartz despre cum îmbină viaţa de familie cu afacerile, alături de soţia sa, Priscilla Chan.

În timp ce fondatorul Facebook spune că a încercat să o înveţe pe fiica sa să codeze încă de la vârsta de doi ani, soţia sa, la fel de ambiţioasă, povesteşte că în ziua balului de absolvire, în loc să se distreze alături de colegi, a plecat să se antreneze cu echipa de tenis deoarece avea meci a doua zi, relatează Daily Mail.

Chan, 33 de ani, şi Zuckerberg, în vârstă de 34 de ani, au vorbit şi despre planurile lor de extindere a businessul comun pe care îl conduc, asociaţia Chan Zuckerberg Initiative (CZI), care se concentrează pe dezvoltarea potenţialului uman şi promovarea oportunităţilor egale între oameni.

În timp ce cuplul îşi concentrează forţele pe dezvoltarea CZI, ei consideră însă că este important să rămână organizaţi şi să echilibreze timpul alocat discuţiilor despre business cu cel destinat problemelor legate de familie.

“Nu ne ferim să vorbim în faţa copiilor despre problemele din asociaţie, însă este esenţial să îi învăţăm că toate conflictele au o rezolvare”, spune Chan.

Chan provine dintr-o familie de imigranţi, însă după multă muncă, a reuşit să intre la Harvard, unde l-a întâlnit pe Zuckerberg, şi a terminat facultatea ca şefă de promoţie.

CZI este unul dintre cele mai bine finanţate start-up-uri din istorie, cu potenţial de investiţie de până la 45 de miliarde de dolari. Chan este cea care supraveghează bugetul anual, care variază în jurul valorii de 700-800 de milioane de dolari.

Unul dintre ambiţiile CZI este de a contribui la prevenirea, vindecarea şi gestionarea tuturor bolilor în următorul secol. Organizaţia combină acţiuni filantropice, investiţii în capitaluri proprii şi crearea de noi produse tehnologice.

sursa www.businessmagazin.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

All Rights Reserved