Deși este în pauză muzicală, Adele câștigă 41.000 de lire sterline pe zi – oligarh
lun, Oct 8th, 2018

Deși este în pauză muzicală, Adele câștigă 41.000 de lire sterline pe zi

Anul trecut, Adele a încasat 41.000 de lire sterline pe zi, în ciuda faptului că nu a mai lansat o piesă din 2016.

Cântăreața britanică de 30 de ani se află într-o pauză prelungită, aceasta refuzând să mai înregistreze sau să apară în spectacole.

Adele spune că vrea să-și petreacă următorii zece ani departe de lumea showbiz-ului pentru a se concentra pe creșterea fiului său, Angelo (5 ani).

Cifrele arată că albumele sale best-seller, alături de încasările provenite din cele 100 de spectacole pe care le-a susținut în cadrul turneului care s-a terminat în luna iunie 2017, încă îi aduc venituri uriașe, chiar dacă ea nu mai face nimic în plan muzical.

La ora actuală, averea ei a ajuns la 105 milioane de lire sterline.

Artista, născută în Tottenham, nordul Londrei, a angajat două companii care să aibă grijă de finanțele sale. Conform Express.co.uk, averea lui Adele a crescut în 2017 cu aproximativ 15 milioane de lire sterline, ceea ce înseamnă că aceasta a câștigat 41.000 de lire sterline pe zi.

Ultimul său album, ”25”, a fost lansat în 2015 și s-a vândut în 22 de milioane de copii pe plan internațional.  Căsătorită cu Simon Konecki (44 de ani), Adele se așteaptă să mai facă un copil în curând.

sursa www.protv.ro Foto: Getty, Instagram

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

All Rights Reserved