Disney scindeaza divizia de Internet si gaming si aduce doi noi executivi – oligarh
lun, Oct 4th, 2010

Disney scindeaza divizia de Internet si gaming si aduce doi noi executivi

Walt Disney a decis sa desparta divizia de Internet si gaming, iar in fruntea celor doua unitati astfel obtinute au fost numiti doi directori adusi din afara companiei, potrivit New York Times.

James A. Pitaro, vicepresedinte al Yahoo Media, si John Pleasants, director executiv al Playdom, o companie ce dezvolta un joc online popular pe care Disney a cumparat-o in iulie, au fost numiti co-presedinti ai Disney Interactive Media Group.

Pitaro, considerat creatorul segmentelor de sport si divertisment ale Yahoo, va fi raspunzator de Disney.com si alte site-uri precum Family.com, precum si de DigiSynd, agentia de social media si marketing a Disney.

Pleasants se va ocupa de jocuri, supraveghere online si console

Reorganizarea este o dovada ca potentialul acestei divizii nu a fost suficient exploatat, comenteaza publicatia citata. Divizia a inregistrat pierderi de 65 de milioane de dolari in ultimul trimestru, la venituri de 197 de milioane de dolari.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

All Rights Reserved