Disneyland pentru adulţi: ce poţi găsi într-un parc tematic dedicat doar celor peste 18 ani şi unde se află acesta – oligarh
mie, Apr 10th, 2019

Disneyland pentru adulţi: ce poţi găsi într-un parc tematic dedicat doar celor peste 18 ani şi unde se află acesta

Un nou parc tematic aduce în prim-plan alcoolul: La Cite du Vin, care înseamnă oraşul vinului, este un parc tematic în toată regula, potrivit Business Insider.

Parcul este situat în Bordeaux, care este una dintre cele mai faimoase regiuni în care se produc vinuri, şi îşi va începe activitatea în iunie. Deşi nu sunt carusele în acest parc, atracţia principală o constituie cele 20 de secţiuni tematice şi expoziţii care prezintă istoria şi cultura vinului. De asemenea, există un auditoriu de 250 de locuri pentru cursuri, proiecţii şi sesiuni de degustare de vinuri.

La Cite du Vin are 2 restaurante in interiorul parcului, dintre care unul oferă preparate realizate din produse regionale de sezon, iar celălalt deţine 800 de sticle de vin din toată lumea. Preţul intrării în parc începe de la 22 de dolari pentru un adult.

sursa www.businessmagazin.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

All Rights Reserved