George Soros investește la Tesla: miliardarul american a cumpărat obligațiuni de 35 de milioane de dolari, care pot fi transformate în acțiuni – oligarh
mie, Mai 16th, 2018

George Soros investește la Tesla: miliardarul american a cumpărat obligațiuni de 35 de milioane de dolari, care pot fi transformate în acțiuni

Sorus Fund Management LLC, firma de investiții a miliardarului George Soros, a cumpărat obligațiuni convertibile la Tesla, cu o valoare de 35 de milioane de dolari și scadența în martie 2019, potrivit agenției Reuters. Aceste obligațiuni pot fi transformate în acțiuni.

La sfârşitul lui martie, mai mulţi investitori au vândut obligaţiuni Tesla din cauza temerilor privind capacitatea companiei de a produce sedanul Model 3.

Nu același lucru a făcut și George Soros, miliardarul american cu origini în Ungaria. În primele trei luni ale anului, el a preluat o participație de 35 de milioane de dolari în obligațiuni convertibile ale Tesla, cu scadența în martie 2019.

Aceste obligațiuni pot fi schimbate pentru un număr predeterminat de acțiuni comune. Potrivit Reuters, purtătorul de cuvânt al firmei lui Soros nu a dorit să comenteze informația.

Elon Musk și Tesla se află sub presiunea investitorilor pentru a rezolva problemele legate de producție și de plecările unor specialiști de rang înalt.

Producătorul auto american se pregătește de o reorganizare majoră, după ce mai mulți directori executivi au părăsit Tesla în acest început de an.

Via Reuters www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

All Rights Reserved