Limuzina 99,9% perfecta. Prima poza cu noul Mercedes Coupe. Motoare de la 450 de cai in sus – oligarh
mar, Feb 11th, 2014

Limuzina 99,9% perfecta. Prima poza cu noul Mercedes Coupe. Motoare de la 450 de cai in sus

Lansarea va avea loc la Salonul Auto de la Geneva.

Mercedes nu a pus in avion noul S Klasse Coupe pentru Chicago, acolo unde e al doilea salon auto important al anului, dupa Detroit.

Nemtii au luat insa fata lansarilor din SUA cu o poza „scapata” pe net. Acum cateva zile aparusera pe diverse bloguri poze spion cu modelul 2015. Masina este versiunea coupe in doua usi a S-ului standard.

Cea care a aparut azi e mai mult decat explicita si nu ascunde mai nimic din cum arata amasina pe afara. Interiorul este similar conceptului prezentat al Frankfurt, cu doua display-uri cat o tablet fiecare si foarte „curat”.

Surse de stiri auto spun ca motorul de plecare ar fi V8-ul de 4,7 litri si 450 de cai (S550). In plus vor mai fi probabil doua variante, din care una sigur AMG. Puterea asteptata pentru AMG e undeva aproape la 600 CP.

Cel mai puternic „S” clasic de serie are 530 de cai si prinde 100 km/h in 4,6 secunde. Consumul mixt e 11 l/100 km. Modelul AMG cu tractiune integrala (S63) scoate 580 de cai si costa 185.000 de euro.

sursa: www.incont.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

All Rights Reserved