LinkedIn, investitor într-o finanţare de 50 mil. dolari – oligarh
joi, Apr 5th, 2018

LinkedIn, investitor într-o finanţare de 50 mil. dolari

SalesLoft, un start-up din Atlanta care ajută companiile să gestioneze faza de primă interacţiune într-un proces de vânzare, a obţinut o investiţie de 50 milioane dolari într-o rundă de finanţare de tip „C”, scrie portalul techcrunch.com.

Principalul investitor a fost Insight Venture Partners, alături de LinkedIn şi Emergence Capital, care au participat de asemenea şi la rundele de finanţare anterioare – „A” şi „B”. În total, start-up-ul a primit până acum o finanţare de 75 milioane dolari, o infuzie semnificativă de capital.

SalesLoft le pune la dispoziţie oamenilor de vânzări o modalitate prin care aceştia să contacteze potenţialii clienţi, precum şi recurenţa cu care să o facă şi ce limbaj să folosească. Kyle Porter, cofondator şi CEO al SalesLoft, a menţionat că start-up-ul creează o schemă de acţiuni pentru echipa de vânzări, aplicând totodată o componentă măsurabilă procesului pentru management.

sursa www.zf.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

All Rights Reserved