Mercedes-Benz a primit 30.000 comenzi pentru noul S-Klasse – oligarh
mie, Oct 23rd, 2013

Mercedes-Benz a primit 30.000 comenzi pentru noul S-Klasse

 

Mercedes-Benz sărbătoreşte un număr record de comenzi pentru noua generaţie a lui S-Klasse: 30.000 de unităţi în trei luni.

65000 de unităţi Mercedes-Benz S-Klasse au fost vândute în 2012

Mercedes-Benz a primit peste 30.000 de comezi pentru noul S-Klasse. Rezultatele sunt cu atât mai impresionante încât modelul este disponibil pentru vânzare de numai trei luni, subliniază cei de la Automotive News.În această perioadă, modelul a fost lansat în SUA, Europa şi China, trei pieţe importante pentru nava amiral a constructorului din Stuttgart. În comparaţie cu generaţia precedentă, noul S-Klasse va avea mai multe versiuni şi va juca un rol şi mai important pentru constructorul german, în lipsa mărcii Maybach.

În comparaţie cu generaţia precedentă, noul S-Klasse este cu 20% mai economic şi prezintă elemente tehnologice şi de siguranţă nemaiîntâlnite în segment. De la lansarea precursorului lui S-Klasse şi până în prezent, Mercedes-Benz a vândut peste 3.5 milioane de unităţi ale navei sale amiral. Generaţia precedentă a modelului a fost vândută în peste 500.000 de unităţi, notează reprezentanţii Daimler AG.

Mercedes-Benz a vândut 65.000 de unităţi S-Klasse în decursul anului trecut, în condiţiile în care vorbim doar despre generaţia precedentă a modelului. Două treimi din toate modelele din acest segment au fost vândute în China şi Statele Unite ale Americii în decursul anului trecut.Pe cele două pieţe, versiunile cu ampatament mărit ale lui S-Klasse sunt mai populare decât versiunile standard, subliniază reprezentanţii Mercedes-Benz.

sursa: www.automarket.ro, AutomotiveNews | Daimler

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

All Rights Reserved