Mercedes-Benz S-Klasse Coupe Concept, înlocuitorul lui CL, a debutat la Frankfurt – oligarh
mar, Sep 10th, 2013

Mercedes-Benz S-Klasse Coupe Concept, înlocuitorul lui CL, a debutat la Frankfurt

 

Mercedes-Benz a prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt conceptul care prefigurează noul S-Klasse Coupe. Modelul este înlocuitorul lui CL şi vine cu un design deosebit.

2014 este anul în care va fi lansată versiunea de serie a lui S-Klasse Coupe.

Mercedes-Benz se pregăteşte să lanseze succesorul lui CL, care va fi noul vârf de gamă al constructorului din Stuttgart. Modelul se numeşte S-Klasse Coupe şi marchează întoarcerea la această denumire după două decenii de folosire a numelui CL.Pentru moment, vorbim despre un concept, care aminteşte de Style Coupe Concept, ale căror trăsături vor fi preluate, în măsura în care este posibil, de modelul de serie. Debutul modelului de serie este aşteptat pentru anul 2014, fiind posibilă o apariţie la Salonul Auto de la Detroit din 2014.

Conceptul are o lungime de 5.050 milimetri, o lăţime de 1.985 milimetri şi o înălţime de 1.409 milimetri. Ampatamentul este deosebit de generos, acesta vând 2.954 milimetri şi desparte un set de jante de aliaj cu diametrul de 21 inch şi cu un design proaspăt. Sub capotă se ascunde un motor V8 BiTurbo de 4.633 centimetri cubi, care livrează 455 CP şi 700 Nm. Tehnologiile introduse pe noua generaţie a lui S-Klasse vor fi preluate direct de versiunea Coupe, inclusiv suspensia Magic Ride Control.

Interiorul conceptului prezintă un bord sculptat, îmbrăcat în alb. Consola centrală are două ecrane de 12.3 inch fiecare, ambele fiind mai subţiri decât cele folosite în noul S-Klasse.Remarcăm şi feţele de uşi din aluminiu, design-ul scaunelor şi covoraşele atent cusute.

sursa: www.automarket.ro, Mercedes-Benz

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

All Rights Reserved