Mercedes C-Klasse – imagini cu interiorul noii generaţii – oligarh
mie, Oct 23rd, 2013

Mercedes C-Klasse – imagini cu interiorul noii generaţii

 

Mercedes a dezvăluit astăzi un set oficial de imagini cu interiorul noii generaţii C-Klasse, programată să debuteze în luna ianuarie, odată cu Salonul Auto de la Detroit.

După ce a publicat un teaser video care anunţa oficial debutul noii generaţii C-Klasse în cadrul Salonului Auto de la Detroit, la începutul lui ianuarie, Mercedes a revenit astăzi cu un prim set de imagini oficiale ale modelului de clasă medie. Nu sunt imagini cu designul exterior al modelului, ci cu interiorul.

Acesta se aliniază noului curent inaugurat pe majoritatea modelelor Mercedes, plusând cu o serie de elemente complet noi. În echiparea standard, C-Klasse va garanta clienţilor săi un ecran color de 7 inch pentru a asigura interacţiunea utilizatorului cu sistemul multimedia. Opţional, el poate fi înlocuit cu un altul, de 8.4 inch, la care se poate adăuga un head-up display şi o suprafaţă de comandă senzitivă pe consola centrală.

8.4 inch este dimensiunea ecranului LCD oferit opţional de Mercedes.
100 de kilograme va fi diferenţa dintre noul C-Klasse şi predecesorul său.
20 de procente este valoarea cu care se va îmbunătăţi consumul noii generaţii C-Klasse.

Pasagerii vor fi răsfăţaţi cu un sistem de climatizare inteligent, care activează funcţia de recirculare de fiecare dată când GPS-ul detectează traversarea unui tunel în care ar putea exista noxe dăunătoare.

Tot la capitolul gadget-uri, C-Klasse mizează şi pe un senzor care detectează automat montarea unui scaun de copil pe locul pasagerului dreapta, dezactivând automat airbagul. Această găselniţă le va aduce multe puncte la testele de siguranţă EuroNCAP.

În ciuda acestor îmbunătăţiri, C-Klasse va putea miza pe o masă considerabil redusă şi pe o rigiditate structurală „de neegalat în acest segment”, după cum se arată în comunicatul oficial. În funcţie de motorizarea aleasă, viitorul C-Klasse va fi cu până la 100 de kilograme mai uşor decât predecesorul său. Asta îi va ajuta pe nemţi să ofere o reducere cu 20% a consumului, fără să afecteze puterea sau cuplul motor.

La capitolul tren de rulare, noul C-Klasse va fi disponibil alături de suspensia Airmatic. Aceasta va oferi patru moduri de rulare (botezate ca cele de la BMW: Comfort, Eco, Sport şi Sport Plus) şi o funcţie de autonivelare, care va reduce garda la sol pe autostradă pentru a îmbunătăţi aerodinamica şi, implicit, consumul.

sursa: www.automarket.ro, Mercedes

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

All Rights Reserved