O nouă criptomonedă a crescut cu cu 400% în doar 24 de ore – oligarh
vin, Ian 12th, 2018

O nouă criptomonedă a crescut cu cu 400% în doar 24 de ore

Mai multe criptomonede au înregistrat un ritm de creştere ridicat, însă creşterea Vibe în ultimele 24 de ore poate fi considerată fabuloasă, potrivit Fortune.

Criptomoneda este construită în jurul industriei muzicale, iar valoarea acesteia a explodat cu 400%, ajungând la valoarea de 2,34 dolari. Astfel, valoarea criptomonedei o depăşeşte pe cea a Ripple, dar capitalizarea de piaţă este mult mai scăzută.

Capitalizarea de piaţă a Vibe este de 405 milioane de dolari, potrivit CoinMarketCap. Aceasta este lansată în luna octombrie.

Criptomonedele Vibe sunt în strânsă legătură cu Vibehub, o platformă de tipul IMDB, dar legată de muzică live. Artiştii sunt clasaţi în funcţie de popularitatea online pe care o au, în cadrul platformei Vibehub. Monedele digitale pot fi folosite pentru a cumpăra produse sau pentru a obţine acces la contacte din industria muzicală. În final, utilizatorii se aşteaptă să poată cumpăra bilete la concerte prin intermediul Vibe.

ICO-ul Vibe a făcut istorie, vânzându-se în mai puţin de cinci minute, strângând 10 milioane de dolari în acest proces. Printre utilizatori se numără şi Charlie Sherm, unul dintre cei mai vizibi membri din comunitatea bitcoin.

Platforma de schimb Binance exchange a aăugat Vibe pe lista de trading, ceea ce i-a oferit o doză de credibilitate în plus în faţa cumpărătorilor, care au transformat-o rapid în top 100 criptomonede.

sursa www.zf.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

All Rights Reserved