Oraşul în care poţi cumpăra un mall cu 1.000 de dolari – oligarh
mie, Iun 28th, 2017

Oraşul în care poţi cumpăra un mall cu 1.000 de dolari

După ce au ieşit din Marea Recesiune, un grup de dezvoltatori imobiliari au investit masiv pentru a atrage corporatişti şi, mai nou, cumpărători de apartamente, înapoi în centrul oraşului american Detroit.

Numele oraşului Detroit este sinonim cu unul dintre cele mai mari declinuri din istoria recentă a Statelor Unite, ajungând dintr-un centru industrial şi un oraş prosper un peisaj abandonat, falimentar, cu probleme sociale şi imobiliare atât de mari că şi-a pierdut masiv din locuitori.

Ideea din spatele programului Better Buildings, Better Blocks, un program low-cost (un seminar de trei luni costă 100 de dolari), este să îi înveţe pe rezidenţii locali să investească în proprietăţi şi să lucreze în real estate. Proiectul, condus de un avocat din real estate, Chase Cantrell, a primit unul dintre cele 33 de premii finanţate prin Knight Cities Challenge.

”Este uşor să simţi că oamenii se mută înapoi din suburbii şi beneficiază de asta, iar noi, care am locuit aici de decenii, nu primim nimic”, a spus Cantrell. Avocatul, născut în Detroit, a început proiectul pentru a învăţa rezidenţii să profite totuşi din haosul actual, să scrie un plan de afaceri şi să înceapă să investească în real estate.

În Detroit sunt în prezent la vânzare proprietăţi imobiliare şi comerciale la preţuri extrem de mici. Spre exemplu, există proprietăţi comerciale de la 1.000 de dolari.

Deşi nu există limită la cât investesc persoanele implicate în proiect, în general aceştia investesc între 40.000 şi 70.000 de dolari.

sursa: www.zf.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

All Rights Reserved