Rapperul Snoop Dogg este investitor într-o companie britanică de canabis medicinal – oligarh
vin, Mai 3rd, 2019

Rapperul Snoop Dogg este investitor într-o companie britanică de canabis medicinal

Compania britanică de canabis medicinal controlată de vehiculul de investiţii din care face parte rapper-ul Snoop Dogg vrea să concureze împotriva Big Pharma şi caută finanţare pentru a câştiga validare la nivel european cu privire la noua industrie care prinde contur la nivel global, în special în Canada şi SUA, potrivit Bloomberg.

Oxford Cannabinoid Technologies lucrează pentru a cerceta şi analiza doar anumite părţi extrase din canabis care ar putea avea utilizări în imunologie, oncologie, neurologie şi împotriva durerii, potrivit preşedintelui companiei, Neil Mahapatra.

Compania caută finanţare de 50 de milioane de dolari pe care i-ar folosi pentru costurile cercetării până în 2024. Momentan compania nu vrea să se listeze însă nu neagă această dorinţă pe termen lung.

La ultima rundă de finanţare din 2018, compania a atras investiţii de la braţul de investiţii al gigantului din industria tutunului Imperial Brands şi de la Casa Verde Capital, vehiculul de investiţii unde Snoop Dogg este unul dintre parteneri.

De data aceasta, OCT acceptă finanţare şi din partea marilor jucători din industria farmaceutică dacă vor să se implice, iar asta ar fi bine pentru industrie, spune Mahapatra.

sursa www.businessmagazin.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

All Rights Reserved