Sofia Vergara, cel mai bine plătită actriță TV – oligarh
mie, Oct 31st, 2018

Sofia Vergara, cel mai bine plătită actriță TV

Actrița din serialul „Modern Family” a câștigat, în perioada 1 iunie 2017 și 1 iunie 2018, suma de 42,5 milioane de dolari.

Cu excepția anului 2015, când Sofia și Kaley Cuoco au împărțit primul loc, actrița originară din Columbia a deținut supremația în topul celor mai bine plătite femei de pe micul ecran, pentru ultimii șase ani.

Anul acesta, Kaley Cuoco, Penny din sitcomul „Teoria Big Bang”, s-a situat pe locul al doilea, cu un salariu de 24,5 milioane de dolari. În topul 5 al celor mai bine plătite actrițe se mai află Ellen Pompeo, cu 23,5 milioane de dolari, Mariska Hargitay – cu 13 milioane dolari, și Julie Bowen – cu 12,5 milioane de dolari.

Pe lista Forbes al celor mai bine plătiți actori, pe primele locuri se află colegii lui Cuoco din ”Teoria Big Bang”, printre care și Jim Parsons, cu încasări de 26.5 milioane de dolari.

Luna trecută, Sofia Vergara a vorbit despre impresionantul său succes financiar la Hollywood, mărturisind că nu a fost o călătorie foarte ușoară. ”Am 46 de ani și muncesc de aproape 30 de ani. Să pot face ceea ce îmi place în industria entertainmentului și, pe deasupra, să pot să câștigi bani? Este o experiență minunată. Dar nu a fost ușor.”

sursa www.protv.ro Foto: Getty

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

All Rights Reserved