Twitter incheie cea mai mare intelegere publicitara de pana acum – oligarh
mar, Apr 23rd, 2013

Twitter incheie cea mai mare intelegere publicitara de pana acum

 

Twitter a facut un pas important zilele acestea, dupa semnarea unui contract pe mai multi ani cu Starcom MediaVest Group (SMG), care apartine de Publicis, unul dintre cei mai mari jucatori din publicitate, noteaza The Telegraph.


Parteneriatul vine in urma unui studiu realizat de compania Nielsen, specializata in cercetarea de piata, care arata ca tot mai multi oameni care se uita la televizor si isi folosesc tabletele si smartphone-urile acceseaza si site-urile de socializare in acelasi timp.

„Credem ca industria s-a concentrat pana acum in directia gresita, separand Twitter de televiziune. Noi credem ca Twitter este o punte”, a declarat Adam Bain, unul din presedintii retelei de socializare.

Intelegerea permite Coca-Cola, Microsoft sau WallMart, clientii SMG, sa isi expuna ofertele publicitare in locuri preferentiale pe Twitter, dar si sa aiba acces la anumite date.

sursa: www.incont.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

All Rights Reserved