Ultima dezbatere televizata Obama-Romney: 6,5 milioane de mesaje pe Twitter – oligarh
mie, Oct 24th, 2012

Ultima dezbatere televizata Obama-Romney: 6,5 milioane de mesaje pe Twitter

Ultima dezbatere televizata prezidentiala americana dintre Barack Obama si Mitt Romney a provocat postarea a 6,5 milioane de mesaje pe Twitter, subiectul principal al serii fiind luni „cai si baionete”, care a transformat un show sec de televiziune intr-o experienta distractiva.

Dezbaterea de la Lynn University, la Boca Raton, in Florida, a furnizat utilizatorilor inraiti de Twitter, ca si celelalte doua dezbateri prezidentiale si cea dintre candidatii la vicepresedintie, un material bogat. Pe langa principalul subiect al mesajelor postate luni seara pe Twitter, „cai si baionete”, subiecte ca profesori preferati si discutii despre faptul daca Obama avea sa faca un adevarat „tur de scuze” au facut deliciul utilizatorilor serviciului de microblogging, relateaza  Mediafax.

Punctul culminant al ultimei dezbateri televizate intre cei doi candidati la presedintie nu a fost provocat de gafa vreunuia dintre ei, ci de executarea cu maiestrie a unei „remarci intepatoare”. „Ati mentionat (US) Navy, spre exemplu, si faptul ca avem mai putine nave decât in 1916.

Ei, bine, domnule guvernator, avem si mai putini cai si baionete, pentru ca natura armatei noastre s-a schimbat. Avem niste lucruri numite portavioane, pe care aterizeaza avioane”, i-a raspuns Obama lui Romney, cand acesta l-a criticat pentru actuala marime a US Navy.sursa: www.dailybusiness.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

All Rights Reserved