MANIPULAREA din spatele EPIDEMIEI de EBOLA! Dezvăluiri INCREDIBILE despre INTERESELE ASCUNSE ale GUVERNELOR LUMII! – oligarh
vin, Oct 24th, 2014

MANIPULAREA din spatele EPIDEMIEI de EBOLA! Dezvăluiri INCREDIBILE despre INTERESELE ASCUNSE ale GUVERNELOR LUMII!

618x351_14141397128aae97f3

Dezvăluirile recente ale unui bărbat au reușit să stârnească numeroase controverse. Potrivit acestuia, oricine ar trebui să cunoască adevăratele informații despre manipularea din spatele epidemiei de Ebola.

Nana Kwane de origine ganeză a spus că omenirea se confruntă în prezent cu un amplu fenomen de manipulare. De fapt, în Africa de Vest acest virus nu reprezintă un pericol atât de iminent, precum s-a prezentat publicului. Potrivit declarațiilor, Crucea Roșie este cea care a adus această boală în 4 state diferite, scopul fiind unul cât se poate de precis.

De asemenea, doar cei care au beneficiat de tratamentele Crucii Roșii au contractat Ebola, motiv pentru care locuitorii și-au manifestat nemulțumirile față de celebra organizație.

Nana Kwane spune că Occidentul urmărește depopularea Africii prin intermediul acestui virus care provoacă moartea. Un alt motiv este facilitarea accesului trupelor militare în țări precum Liberia, Sierra Leone și Nigeria.

Ceea ce mulți nu știu este faptul că Sierra Leone este cel mai important furnizor de diamante din lume. Prezența trupelor militare va permite astfel un control mai drastic al forței de muncă de aici, care recent a decis să intre în grevă din cauza condițiilor mizere.

sursa: a1.ro

Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

All Rights Reserved