BILL GATES: “ASA M-A INSPIRAT STEVE JOBS”




Moartea lui Steve Jobs l-a inspirat pe Bill Gates sa continue cu munca in scop filantropic, amintindu-i ca timpul petrecut pe pamant este totusi limitat. Bill Gates a declarat aceste lucruri in cadrul unui interviu catre Nightline, unde a discutat despre ultima sa vizita facuta lui Steve Jobs, in saptamanile dinaintea mortii sale.

“I-a placut intotdeauna sa vorbeasca, obisnuia sa propuna niste subiecte stimulante de discutie. Vorbeam cu el despre celelalte companii aparute intre timp, discutam despre familiile noastre si despre cat de norocosi am fost in acest sens. Era o conversatie relaxanta”, declara Bill Gates.

Decesul lui Steve Jobs l-a afectat pe Bill Gates, care descrie un gol acolo unde era odata prietenul sau. Chiar daca cei doi nu se aflau in cele mai bune relatii pe parcursul anilor, exista o admiratie reciproca intre acestia, o admiratie bazata pe realizarile fiecaruia. Ei au schimbat lumea cu Windows si iPhone pe doua segmente diferite.

“Steve avea o serie de abilitati diferite de ale mele”, spune Bill Gates. “Era foarte intens, credea in moduri revolutionare de a folosi computerul, insa nu dintr-o abordare tehnica, ci mai mult din punct de vedere al designului. Avea, de asemenea, o putere foarte mare, mai ales in ultimii ani de conducere ai Apple, era capabil de lucruri extraordinare.”

“Este foarte ciudat ca o persoana atat de vibranta, puternica, ce a realizat o diferenta majora in domeniu, sa decedeze. Te face sa iti dai seama ca imbatranesti.”

Bill Gates a declarat ca e timpul sa se gandeasca la ce poate oferi in plus lumii pe langa imperiul numit Microsoft, prin activitati filantropice ca repararea scolilor din Statele Unite sau alte actiuni caritabile.

sursa: playtech.ro




BILL GATES DONEAZA 750 MILIOANE DE DOLARI PENTRU COMBATEREA SIDA, TUBERCULOZEI SI MALARIEI

 
 

Etichete:,

Leave a Reply